неділю, 21 серпня 2016 р.

Для гарного настрою: Іноземці співають українською

Мелодійність української пісні підкорює серця не тільки наших співвітчизників, але й відомі іноземні гурти – це і бельгійці, литовці, поляки, грузини та навіть фіни. Пропонуємо вам насолодитися піснями українською мовою, які іноземці виконали просто неймовірно.

Від цих грузинів мурашки по шкірі! Просто сидячи за столом хор Shvidkatsa заспівав "Реве та стогне Днiпр широкий" так, що хочеться слухати ще і ще (правда, відео любительське).
А це вже національний хор Грузії "Тбілісі":
Литовський дует BEISSOUL & EINIUS – це дивовижна харизма, гіпнотична електроніка та сюрреалістична хореографія. А їхня пісня "Як ти й сказав" українською мовою стала хітом не тільки у нас, але й у Литві.
Польський колектив Enej не соромиться співати український рок. Їхня пісня "Radio Hello" українською мовою стала найкращою піснею року в Польщі.
"Мила моя"
The Rasmus — один із найуспішніших фінських гуртів: по всьому світу продано більше 3,5 мільйонів їхніх альбомів, вони отримали вісім золотих і п’ять платинових нагород. Для концерту в Києві “The Rasmus” вивчив пісню "Україна" Тараса Петриненка і виконав її дуже проникливо.
Джерело: http://changeua.com/news/5-inozemnih-gurtiv-yaki-neymovirno-zaspivali-ukrayinskoyu/

1 коментар:

Вікторія Барановська сказав...

Надзвичайно! Грузини просто неперевершені! Дякую, Марино, за таку цікаву та зворушливу добірку!