четвер, 20 жовтня 2016 р.

Офіційна інформація

Хоча навчальний рік нещодавно почався, випускникам 2017 року вже варто зазирнути в майбутнє: як відбуватиметься державна підсумкова атестація (ДПА) цьогоріч?
Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників загальноосвітніх навчальних закладів, яка у 2017 році відбуватиметься у формі зовнішнього незалежного оцінювання, зараховуватимуться результати виконання всіх або частини завдань сертифікаційної роботи, що залежить від конкретного навчального предмета. Наприклад, сертифікаційні роботи з української мови і літератури, а також історії України міститимуть субтест, за результатами виконання якого, випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2017 року отримають оцінки за державну підсумкову атестацію. Для української мови – це завдання частин «Українська мова» і «Власне висловлення», для історії України – «Історія України ХХ – початку ХХІ ст.».
Для визначення результатів державної підсумкової атестації випускників 2017 року з іноземних мов та російської, а також з математики, зараховуватиметься частина завдань сертифікаційної роботи зовнішнього незалежного оцінювання. Щодо інших навчальних предметів: географії, хімії, фізики, біології, то оцінка за державну підсумкову атестацію визначатиметься за результатами виконання всієї сертифікаційної роботи.
Абітурієнтам: http://osvita.ua/vnz/consultations/52481/
Умови прийому до вишів: http://osvita.ua/vnz/consultations/52534/

Немає коментарів: